×
Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Posthornet i Lund

Projekt
Posthornet

Beställare
Wihlborgs

År
2019-

Sockerbruksområdet i centrala Lund har genomgått en imponerande förvandling de senaste åren. Med byggnaderna Posthornet 1 och Sockerbiten har området blivit en attraktiv del av staden.

 

På den västra sidan av centralstationen har den anrika fastigheten Raffinaderiet, som har över hundra år på nacken, genomgått en omfattande renovering. Fastigheten kombinerar en charmig industrihistoria med toppmoderna arbetsplatser.

 

Nu står vi inför etapp 2 av Posthornet, där ännu fler kontorslokaler kommer att finnas tillgängliga. Dessa kommer att vara stora, flexibla och moderna, vilket ger möjlighet till ännu mer arbetsglädje för alla som verkar i området.

 

Den tegelklädda fasaden bjuder på en variationsrik proportionering med skiftande material och murning. Hörnet mot Sockertorget får ett levande markplan med inbjudande glaspartier.