×
Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Våra nyheter

Vi söker nya Piloter!

2015-11-30

Kamikaze är ett ungt arkitektkontor som för närvarande är i en intensiv utvecklingsfas.

På vårt kontor förekommer alla olika projekttyper, men vårt huvudsakliga arbetsområde ligger i gränssnittet mellan byggnad och plan. Många av våra uppdrag är förslag i tidiga skeden, ofta anvisningstävlingar och parallellskisser.

För oss är det viktigt att alltid leverera och ligga i framkant, vilket vi varit framgångsrika med. Vårt team är litet, arbetar intensivt, engagerat och högpresterande. Den främsta egenskap vi söker är därför förmågan att platsa i detta team.

För närvarande ser vi två utvecklingstendenser för vår verksamhet. 

1, Vi får allt oftare förtroende att lämna parallellskisser och idékoncept, ofta i skeden före detaljplan. 

2, Tidigare förslag börjar komma till den punkten då de ska realiseras, vilket genererar fler projekteringar. 

Vi söker därför unga Arkitekter med olika profil som kan matcha de utvecklingstendenser vi ser.

För sökande gäller att man måste vara fingerfärdig i Autocad och gärna Revit, att man dessutom är flyhänt på säljande illustationer i bl.a. Sketchup och Adobe-serien ser vi som självklart.

Förmåga att arbeta i team ser vi som viktigare än erfarenhet som självständig handläggare. Vår verksamhet är helt projektstyrd, det är inte självklart att man bara arbetar i sitt profilområde, uppdragen styr inriktningen. 

Ibland har vi en både omöjlig och pressad arbetssituation, men vi har aldrig tråkigt! 

VILL DU BLI EN DEL AV OSS ANSÖK TILL : jobba@kamikaze.nu